...kamera lopultakin, ja oli sitä paitsi ihan siellä missä sen pitikin olla. Mystistä. Olisikohan käynyt lomamatkalla tai jotain ja saapunut sitten salaa takaisin kotiin. No, en ole vihainen, pääasia että tuli ajoissa takaisin kuvaamaan kärhön kukan:

 

Tuon pitäisi olla 'Rouge Cardinal' mutta eihän tuo ole punainen ollenkaan. Auringonvalon vähyys vaikuttaa kyllä kukkien väritykseen, mutta jotenkin luulen että tuo viime syksynä alesta ostettu kärhö ei ole sitä mitä piti.

Sinililjastakin sain nyt kuvan:

Ei tuo kovin kummoisen näköinen ole, myönnetään, tuo pisin kukkavana meni vielä poikki heti kuvan ottamisen jälkeen. Jos olisin antanut tuon olla pari viikkoa kauemmin viileässä niin se olisi ollut varmasti paljon hienompi. Istutin noita pikkusipuleita purkkeihin vasta joskus joulukuussa, kun en ollut aiemmin jaksanut, ja puolet sipuleista jäi vielä istuttamatta kokonaan. Niitä on melkein muovikassillinen tuolla parvekkeella. Kaadan ne johonkin maakuoppaan kesällä, nouskoot sieltä jos jaksavat ensi vuoden keväällä.

Noitten jo istutettujen sekä hyödettyinä ostettujen sipuleiden kanssa aion tehdä sillä tavalla, että annan niiden olla ruukuissaan, ja laitan ne kukinnan jälkeen purkkeineen päivineen jonnekin parvekkeen nurkkaan odottamaan ensi kevättä.

Sinipellava on itänyt! Ja lisää kellukkaa ja ruusunätkelmää. Ensiksi itänyt, valkoinen ruusunätkelmä on jo näin iso, pitää jo kohta keksiä sille uusi sijoituspaikka kun "kissankestävän taimilaatikon" kansi tulee jo vastaan.