Olenkohan mä nähnyt vallan unta että olisi olemassa sellaisia lannoitepuikkoja jotka kestäisivät koko kasvukauden? Nuo Substralpuikot kestävätkin vain 2 kk. Kanankakkapuikot taas 1-2 kk. Tuo lannoiterae kestää ulkokukillla koko kasvukauden, mutta sisäkukilla vain puoli kautta, koska sisällä on pidempi kasvukausi.

Haluan kuitenkin käyttää sisäkukille puikkomuotoista lannoitetta, koska se on helpompi laittaa kuin rae.  Parvekkeella oleviin isompiin ruukkuihin on helpompi kaivaa kuoppia, joten niihin laitan tuota raetta.

Valitin muuten eilen että ostamani tulppaaniruukku olisi ollut turhan kallis. Tajusin tänään, että olin ostanut niitä kaksi kappaletta ja olin luullut yhteishintaa yksikköhinnaksi. Ei ne olleetkaan siis kalliita ollenkaan.

Itse asiassa heräsi ajatus että kannattaako noita krookuksia ja tulppaaneja ollenkaan itse hyötää, kun niitä kaupastakin saa. Jos jatkossa keskittyisi hyötämään lähinnä noita sipuleita, mitä en ole keväisin kaupoissa nähnyt, siis sinililjaa ja kurjenmiekkaa esimerkiksi.